TONA Sisteme de cosuri de fum ceramice Romania

Confortul dorit cu

TONA- Sisteme de cosuri ceramice

Telefon:  0721.280.587 
  0784.292.820 
  0744.207.437 
Email:  office@tona.ro 

Sistemele de cosuri ceramice | TONA

 • cos de fum ceramic TONA din

  TONAdin

  Sistemul de cos de fum ceramic certificat TUV, destinat instalatiilor dotate cu camere de ardere inchise, cu temperatura de ardere relativ scazuta si putere calorica mare.

  »mai multe informatii
 • cos de fum ceramic TONA tec

  TONAtec

  Sistemul clasic de cos de fum ceramic, cu tubulatura rotunda, adaptat combustibililor solizi si aparatelor cu temperaturi de functionare scazute de pana la 400° C

  »mai multe informatii
 • cos de fum ceramic TONA tec plus

  TONAtec plus

  TONA tec plus - sistemul de cos de fum ceramic special conceput pentru a se adapta cerintelor aparatelor de incalzire moderne, ce folosesc combustibili clasici, dar si combustibili bio, evacuand gazele arse si limitand pierderile energetice.

  »mai multe informatii
 • cos de fum ceramic TONA kombi

  TONAkombi

  TONA kombi este sistemul de cos de fum ceramic creat pentru economisirea spatiului prin amplasarea in interior a doua trasee de cos de fum cu diametre si destinatii diferite. Sistem disponibil pentru toata gama de cosuri ceramice TONA

  »mai multe informatii
 • cos de fum ceramic TONA san

  TONAsan

  Potrivit tuturor tipurilor de combustibili indiferent de umiditate, condens, agresivitatea acizilor si temperaturi ridicate, TONAsan ofera cea rapida, usoara si inteligenta metoda de reabilitare a cosurilor de fum.

  »mai multe informatii

Copyright © 2011-2013, TONA Sisteme de Cosuri

Blog CosCeramic.ro